Libra R&A wil de best mogelijke mensgerichte zorg bieden, maar ook kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Dat doen wij vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie en niet omdat de wet ons tot iets verplicht. Zo werken wij samen met CO2 neutrale bedrijven als schoonmaakbedrijf Asito en Ricoh (kantoorauto-

matisering). Daarnaast kijken we naar ons energieverbruik. Door warmtekracht koppeling kunnen we vrijkomende warmte als verwarming van b.v. ons zwembad gebruiken en als noodstroomvoorziening. Zowel warmte als koude kunnen we opslaan om op een ander moment weer te gebruiken. Onze dakisolatie doet de rest. De daglichtafhankelijke schakeling en bewegingsschakelaars zorgen ervoor dat we niet meer kunstlicht gebruiken dan strikt noodzakelijk.

 

Alle gebruikte bouwmaterialen op onze locaties zijn duurzaam en onderhoudsvrij. En natuurlijk scheiden wij ons afval; niet alleen plastic, papier en apparatuur, maar bijvoorbeeld ook swill (gegaarde etensresten uit onze keukens). Onze medewerkers maken door videoconferenties minder reisbewegingen. Dat scheelt niet alleen tijd en geld, maar ook belasting van het milieu.

“Het sedumdak op locatie Blixembosch is niet alleen optimale isolatie maar heeft ook een geweldige uitstraling naar de mensen die er op uit kijken.”

 

Arthur Cooijmans,

Vestigingsdirecteur Van Dorp Installaties

Duurzaam

TOP

Een beter milieu en meer welzijn

Contact

  Colofon